Η ιστορική ΑΣΑ στη Super League 2 – Συγχαρητήρια του Δημάρχου Καρδίτσας

Μετά από δύο χρόνια, η Αναγέννηση Καρδίτσας επιστρέφει εκεί που ανήκει, στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η ΑΣΑ είχε συγκεντρώσει 7 βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές των μπαράζ και είχε ρεπό την Κυριακή (4/7).

Η γκέλα όμως του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, που έμεινε στο 1-1 με τον Ορφέα Ξάνθης, της έδωσε μαθηματικά την άνοδο για τη Super League 2.

Σήμερα ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος με επιστολή του συνεχάρη την ιστορική ΑΣΑ και δήλωσε την στήριξη του για νέες επιτυχίες:

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μας, την Αναγέννηση, που κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να ανακάμψει και να επιστρέψει, παρά τις δυσκολίες της εποχής, εκεί που πραγματικά ανήκει. Η προσπάθεια της διοίκησης, των προπονητών, των παικτών, των οργανωμένων φιλάθλων αλλά και του απλού πολίτη που αγαπάει την τοπική ομάδα έφεραν το θετικό αποτέλεσμα της ανόδου, για το οποίο είμαστε όλοι περήφανοι. Η Αναγέννηση πέρασε πλέον σε άλλο επίπεδο και αυτό που τώρα χρειάζεται είναι μεθοδικότητα, επαγγελματισμός και πάνω από όλα την ουσιαστική στήριξη όλων μας, ώστε να αποδείξει ότι βρίσκεται επάξια στη super league 2 και μπορεί να πρωταγωνιστεί. Είμαστε σταθερά στο πλευρό της ομάδας τη στηρίζουμε και θα τη στηρίζουμε καθώς έτσι έμμεσα στηρίζουμε το Δήμο μας και την ευρύτερη περιοχή. Της ευχόμαστε καλή συνέχεια και θετική αγωνιστική πορεία».
Σχολιάστε