Γιορτές Δάσους και Επετειακές Εκδηλώσεις στον Δήμο Καρπενησίου

Το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι στον Δήμο Καρπενησίου «παντρεύει» έναν θεσμό πολλών χρόνων τις «Γιορτές Δάσους» με εκδηλώσεις αφιερωμένες σε εμβληματικές μορφές ηρώων που είτε γεννήθηκαν είτε έδρασαν στον τόπο και στην Επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Η έναρξη των φετινών Γιορτών Δάσους πραγματοποιήθηκε με τον Θερινό Κινηματογράφο και την παρουσίαση πέντε συνολικά ταινιών για μικρούς και μεγάλους. 

Η συνέχεια ήταν άκρως εντυπωσιακή με τη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού και τον υπέροχο Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ταξίδεψε τον κόσμο με τα τραγούδια του που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας και γέμισε το κοινό με όμορφα συναισθήματα  και καλή διάθεση.  

Το πρόγραμμά συνεχίζεται με μια θεατρική παράσταση αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση «Υλικό Καποδίστριας» την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 στο Αμφιθέατρο Βασικής Βιβλιοθήκης και ώρα 21:00 ( επισυνάπτεται σχετικό δελτίο τύπου). 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τη είσοδο στη θεατρική παράσταση. 

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθόλη τη διάρκεια παραμονής στον χώρο του αμφιθεάτρου και κατά τη διάρκεια της παράστασης. 

 

 
Σχολιάστε