Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Καρπενησίου από την Περιφερειακή Δ/ρια Εκπαίδευσης Στ. Ελλάδας

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη απέστειλε η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας Δρ. Ελένη Μπενιάτα για τη άριστη συνεργασία που είχε όλο αυτό το διάστημα ο Δήμος Καρπενησίου με όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.

Χαρακτηριστικά στην επιστολή της αναφέρει: « Με την παρούσα επιστολή θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου για την υποδειγματική συνεργασία σας με όλη την εκπαιδευτική κοινότητα. Η έμπρακτη στήριξή σας συνέβαλε καθοριστικά στην ομαλή έναρξη, συνέχιση και τώρα ολοκλήρωση της φετινής σχολικής χρονιάς, σε μια χρονική περίοδο πρωτόγνωρη για τη χώρα μας λόγω της πανδημίας Covid 19.

Η αμεσότητα και η συνέπεια που επιδείξατε για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων εντός των σχολικών μονάδων της περιοχής μας, αποτέλεσε μέγιστη συνεισφορά στις προσπάθειες που γίνονται επ’ ωφελεία της υγείας των μαθητών και εκπαιδευτικών μας. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο της σχολικής επιτροπής για το αμέριστο ενδιαφέρον και τη συνολική συνεισφορά της στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας του Δήμου.

Η σταθερή υποστήριξη που έχετε επιδείξει μέχρι σήμερα, εμπνέει σε όλους μας ένα αίσθημα ασφάλειας και αλληλεγγύης, που μας  οπλίζει με δύναμη και θέληση για τη συνέχιση του δύσκολου έργου. Προσβλέπουμε στην πολύτιμη αργή σας και μελλοντικά».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε