Έρχεται τον Οκτώβριο το 2o Φόρουμ της Ολυμπίας – Αξιοποιώντας τη δυναμική των Πόλεων και των Περιφερειών

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και η Εφημερίδα Πατρίς, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την οργάνωση του 2ου Φόρουμ της Ολυμπίας με θέμα «Αξιοποιώντας τη δυναμική των Πόλεων και των Περιφερειών».

Το Φόρουμ της Ολυμπίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη & Πέμπτη 20-21 Οκτωβρίου 2021 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα και την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, 2021, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στην Αρχαία Ολυμπία.

Διεθνείς οργανισμοί, κεντρικές κυβερνήσεις και ιδιωτικές εταιρείες αρχίζουν να αντιλαμβάνονται την τεράστια αξία του τοπικού δυναμικού. Η αποκέντρωση της πολιτικής εξουσίας και της οικονομικής δραστηριότητας αρχίζει να θεωρείται ζωτικής σημασίας για την απελευθέρωση του κρυμμένου οικονομικού και κοινωνικού δυναμικού, τον μετριασμό των ανισοτήτων και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής. Σε αυτό το πνεύμα, το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και η Εφημερίδα Πατρίς οργανώνουν το 2ο Φόρουμ της Ολυμπίας, το πλέον σημαντικό συνέδριο στην Ελλάδα που είναι αφιερωμένο στην Τοπική και Περιφερειακή διακυβέρνηση.
Σχολιάστε