Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στο Χαλάνδρι και συναντά το Φεστιβάλ Ρεματιάς

Δεκατρείς βραβευμένες ταινίες από το ελληνικό πρόγραμμα του φετινού, 43ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας (https://dramafilmfestival.gr/) παρουσιάζει το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 – Νύχτες Αλληλεγγύης, με ελεύθερη είσοδο, στο θερινό σινεμά Αθηνά (Σολωμού 18, Πλατεία Χαλανδρίου), την Τρίτη (13/7) και την Τετάρτη (14/7), από τις 21:00 μ.μ. έως τις 23:00 μ.μ.

«Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει» στο Χαλάνδρι και στον κινηματογράφο Αθηνά, στο πλαίσιο του αντίστοιχου προγράμματος για τρίτη συνεχή χρονιά, ύστερα από συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου και την ευγενική προσφορά του κινηματογράφου, ωστόσο για πρώτη φορά οι ταινίες προβάλλονται σε ανοιχτό χώρο, υπό τη σκέπη του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021Νύχτες Αλληλεγγύης, δίνοντας του και τη δυνατότητα (ανεξάρτητα και από τους περιορισμούς που επιβάλλει η πανδημία) να εκφράσει την ενεργητική του υποστήριξη κι αλληλεγγύη στα θερινά σινεμά.

Οι φίλοι και οι φίλες της ταινίας μικρού μήκους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν στην ταράτσα του κινηματογράφου Αθηνά επτά ταινίες την Τρίτη και έξι την Παρασκευή ενώ στο πλαίσιο του προγράμματος προβολών θα γίνει ανοιχτή συζήτηση με βραβευμένους για τις δημιουργίες τους σκηνοθέτες.

Ελεύθερη είσοδος με την προσέλευση στον κινηματογράφο Αθηνά
Ώρες προβολών 21:00 μ.μ. – 23:00 μ.μ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε