Δήμος Βριλησσίων: Ανοίγει την αυλαία του 32ου Φεστιβάλ της πόλης

Η Τέχνη και ο Πολιτισμός συναντώνται για 32η χρονιά στο Θέατρο ΝταμάριΑλίκηΒουγιουκλάκη.
Το 32οΦεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων ανοίγει την αυλαία του και σας προσκαλεί σε μια μοναδική διαδρομή Τέχνης και Πολιτισμού για όλη την οικογένεια.

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων, παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω του covid-19, κατάφερε να δημιουργήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα και υπόσχεται για ακόμη μια χρονιά, να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες του Φεστιβάλ Βριλησσίων.

Φέτος, ένας επιπλέον λόγος επιτάχυνσης των προσπαθειών μας ως προς τον εμπλουτισμό των δρώμενων, αποτέλεσε και η διάθεση ενίσχυσης προς τον κόσμο της Τέχνης και του Θεάματος, που επλήγη από την πανδημία.
Η δύναμη της Τέχνης λειτουργεί ευεργετικά στους δύσκολους καιρούς και απελευθερώνει την ψυχή και το πνεύμα, προσφέροντας στον άνθρωπο ένα ασφαλές καταφύγιο.

Το 32ο Φεστιβάλ Βριλησσίων φέτος είναι αφιερωμένο στη μνήμη του επί σειρά ετών Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου & Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βριλησσίων Τάκη Βουγιουκλάκη, για την ανεκτίμητη και σημαντική προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

ΒΡΑΔΙΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΤΑΜΑΡΙ-ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ & ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ

Για πρώτη φορά ο Δήμος Βριλησσίων θα οργανώσει θερινές προβολές ταινιών στο πάρκο ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ (πρώην Ναυτική Βάση – Λ. Πεντέλης & Αναπαύσεως,) και στο θέατρο ΝΤΑΜΑΡΙ-ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ (Μεταμ. Σωτήρος & Υψηλάντου, Ά. Βριλήσσια),στοχεύοντας σε ένα σύγχρονο και ταυτόχρονα ποιοτικό θερινό σινεμά.

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός θα διαθέσει όλα τα έσοδα από τις προβολές, στα Παιδικά Χωριά SOS.

* Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται στο ταμείο του πάρκου ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ & του θεάτρου ΝΤΑΜΑΡΙ-ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ μία ώρα πριν την έναρξη της κάθε προβολής.

* Γενική είσοδος 5 ευρώ.

* Ώρα έναρξης προβολών : 21:00 μ.μ.

* Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων μπορεί να τροποποιήσει το πρόγραμμα των προβολών σε περίπτωση ανάγκης, ή δυσμενών καιρικών συνθηκών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε