OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ραφήνας- Πικερμίου: Παραιτήθηκε ο Βασιλόπουλος από τη θέση του Αντιδημάρχου

Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη (20/7) ο τέως Αντιδήμαρχος , Ανδρέας Βασιλόπουλος, παραιτήθηκε μετά το επεισόδιο που δημιουργήθηκε από την αρνητική του ψήφο στα 2 θέματα που αφορούσαν την τσιμεντοποίηση του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας.

Η επιστολή του τέως Αντιδημάρχου προς τον Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου:

«Κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα θέλω να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου, η οποία είναι και ομόφωνη της παράταξής μας «ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», να αποχωρήσω από τη θέση του Αντιδημάρχου Ραφήνας Πικερμίου.

Ως δημοτική παράταξη από το 2014 που πρωτοξεκινήσαμε έχουμε υλοποιήσει εκατοντάδες δράσεις ουσίας ακολουθώντας το όραμα και την αναπτυξιακή στρατηγική που έχουμε για τη Ραφήνα και το Πικέρμι. Αυτό αποτυπώθηκε στον πολυσέλιδο «Απολογισμό Έργου 2014-2019» και στο αναλυτικό «Πρόγραμμα και Σχεδιασμό Διοίκησης 2019-2023» που με ευθύτητα γνωστοποιήσαμε στους πολίτες προεκλογικά.

Συνεπείς στις αρχές και στις δεσμεύσεις μας και θεωρώντας ότι η συνεργασία μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων είναι βασική για την πρόοδο, επιλέξαμε συνειδητά το δρόμο αυτό αντί της στείρας αντιπολίτευσης και αντιπαράθεσης με την πλειοψηφούσα παράταξη. Το πρόγραμμά μας, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και το σύγχρονο μοντέλο διοίκησης θα μπορούσαν να αποτελέσουν ουσιώδη συνεισφορά της παράταξής μας στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας.

Κατά την περίοδο της συμμετοχής μας στη διοίκηση του Δήμου συμβάλλαμε καθοριστικά στην υλοποίηση του δημοτικού έργου το οποίο προωθήσαμε από κοινού, χωρίς να διστάσουμε να διαφοροποιηθούμε σε ότι ήταν επιζήμιο για τους δημότες μας. Γνωρίζετε ότι δεν ήταν πάντα εύκολη η συνεργασία μας. Πέρα από τις διαφωνίες μας που ανέκυψαν σε μεγάλα θέματα, η υπέρμετρη παρεμβατικότητα στο έργο των Αντιδημάρχων και η υποκατάσταση αρμοδιοτήτων για λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας, εξάντλησε τα όποια περιθώρια είχαμε δώσει στη συνεργασία αυτή, παρότι επανειλημμένα είχαμε εκφράσει και προειδοποιήσει εγκαίρως, ότι εμποδίζουν το έργο της δημοτικής αρχής. Θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία τους αντιδημάρχους, το γενικό γραμματέα και φυσικά το προσωπικό του Δήμου και να δηλώσω, όπως πάντα, την προθυμία μου να συνδράμω στην επίλυση προβλημάτων, αλλά και στη υλοποίηση αναπτυξιακών και κοινωνικών δράσεων στο Δήμο μας.

Τιμώντας την εμπιστοσύνη των δημοτών μας, θα συνεχίσω το έργο προσφοράς που έχει ξεκινήσει η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2023, ως υποψήφιος δήμαρχος, θα ζητήσω την εντολή διοίκησης γνωρίζοντας την ανάγκη ριζικής ανανέωσης και ορθολογικού τρόπου διοίκησης, τα οποία αποτελούν μονόδρομο για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ανάπτυξη της Ραφήνας και του Πικερμίου.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice

Τζιτζικώστας: Πρώτη η Κεντρική Μακεδονία στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου

otavoice