Δήμος Νέας Σμύρνης: Πρώτη συνάντηση – συζήτηση για τα αδέσποτα ζώα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (15/7) το απόγευμα η 1η συνάντηση – συζήτηση για τα αδέσποτα ζώα στο Άλσος της πόλης.

Το κάλεσμα στάλθηκε από την Αντιδήμαρχο Κλαίρη Δεληγιάννη και την Πενταμελή Επιτροπή Διαχείρισης Αδέσποτων και Δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς και η ανταπόκριση των εθελοντών φιλόζωων της Νέας Σμύρνης ήταν ομολογουμένως μεγάλη.

Η Αντιδήμαρχος παρουσίασε τις δράσεις του Δήμου για τα αδέσποτα, ενημέρωσε για το Πρόγραμμα Στειρώσεων και Περίθαλψης που ήδη ξεκίνησε, έλυσε απορίες του κόσμου σχετικά με αυτό και διαβεβαίωσε τους φιλόζωους πως είναι δίπλα τους σε κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί. Το ίδιο επεσήμαναν και οι εκπρόσωποι των φιλοζωικών σωματείων που συμμετέχουν στην Πενταμελή Επιτροπή. Το λόγο πήραν και αρκετοί φιλόζωοι σιτιστές – φροντιστές αδέσποτων γατιών της πόλης, οι οποίοι μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά το έργο τους. Μια γόνιμη συζήτηση ξεκίνησε και θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου τα τετράποδα της πόλης να τύχουν της φροντίδας που τους αξίζει.
Σχολιάστε