Δήμος Καρπενησίου: Εγκαίνια «Παράκαμψης Λαμίας» του Ε65

Στα εγκαίνια της «Παράκαμψης Λαμίας» παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Καρπενησίου και Πρόεδρος ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Νίκος Σουλιώτης. Δόθηκαν στην κυκλοφορία τα πρώτα 14 χιλιόμετρα από τον κόμβο του ΠΑΘΕ μέχρι τον κόμβο Καρπενησίου παρακάμπτοντας την πόλη της Λαμίας.

Στη δήλωσή του ο Δήμαρχος ανέφερε:

« Σήμερα είναι μια ημέρα πολύ μεγάλης χαράς για όλους τους Ευρυτάνες και ευγνωμοσύνης για όλους όσους δούλεψαν όλα αυτά τα χρόνια για να έχουμε σήμερα ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο πιο κοντά στο τόπο μας. Είναι γεγονός ότι το τμήμα που εγκαινιάζουμε σήμερα αφορά πιο πολύ από όλους την Ευρυτανία. Η Ευρυτανία που πλέον είναι 2,5 ώρες από την Αθήνα με ότι αυτό συνεπάγεται, πιο κοντά στην υγεία, πιο κοντά σε υπηρεσίες και επίσης οι επισκέπτες μας είναι πιο κοντά σε μας. Όλα αυτά είναι που μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν.

Η προσπάθεια όμως συνεχίζεται, δε σταματάμε εδώ, πρέπει να δούμε να γίνεται το κομμάτι που έχει ξεκινήσει και ήδη έχει δρομολογηθεί «Μακρακώμη- Σήραγγα Τυμφρηστού» για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά, να φύγουμε οριστικά από την απομόνωση. Και για μας ο δρόμος ΛαμίαΚαρπενήσι είναι ένα τμήμα της προσπάθειας και ένα τμήμα του δρόμου. Για εμάς, ο δρόμος και η προσπάθεια θα ολοκληρωθεί όταν φτάσουμε ΛαμίαΚαρπενήσιΑγρίνιοΙονία Οδός. Τότε η Ελλάδα θα έχει έναν κάθετο άξονα που θα συνδέει δύο σημαντικά λιμάνια, δύο σημαντικές θάλασσες, το Ιόνιο και το Αιγαίο Πέλαγος.

Είναι αυτό που θα μας βγάλει πραγματικά από την απομόνωση, είναι αυτό που πραγματικά θα φέρει την ανάπτυξη που όλοι ευαγγελιζόμαστε, που όλοι προσπαθούμε αλλά όσο δεν έχουμε υποδομές και οδικούς άξονες όλα γίνονται πιο δύσκολα. Μια ημέρα μεγάλης χαράς. Ας χαρούμε το νέο αυτοκινητόδρομο με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε