Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Δυνατότητα τηλεπαρέμβασης δημοτών στις συνεδριάσεις του Δ. Σ.

Αφότου η πανδημία δεν επιτρέπει τις διά ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας προέκυψε, μεταξύ άλλων, και η δυσκολία συμμετοχής των δημοτών στις συνεδριάσεις και κυρίως η δυνατότητά τους να παίρνουν το λόγο στις συνεδριάσεις του Σώματος.

Το πρόβλημα αυτό ήδη αντιμετωπίστηκε και αυτό ισχύει από τη σημερινή (27/7) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Για την ακρίβεια όποιος δημότης επιθυμεί να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση ή να πάρει το λόγο αρκεί να συνδεθεί με το σύνδεσμο https://us02web.zoom.us/j/83508176056 ενώ εναλλακτικά υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης των συνεδριάσεων από τη σελίδα του Δήμου στο facebook.

«Οι τηλεσυνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν, αντικειμενικά, δυσκολέψει τα περιθώρια των συνδημοτών που επιθυμούν να παρακολουθούν και να παρεμβαίνουν στις συνεδριάσεις του Σώματος», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάκης Κουνάβης και πρόσθεσε: «Δώσαμε τεχνική λύση σε αυτό το πρόβλημα αποκαθιστώντας τη δυνατότητα των συνδημοτών να έχουν λόγο στις συνεδριάσεις, όπως άλλωστε προβλέπεται από το κανονισμό λειτουργίας του Σώματος», κατάληξε ο Τάκης Κουνάβης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε