Δήμος Αρταίων: Θεατρική πρεμιέρα στο πλαίσιο δράσεων του Υπουργείου Πολιτισμού στο Ιστορικό Γεφύρι και συναυλίες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Αρταίων για τα «Ελευθέρια Άρτας» τις προσεχείς ημέρες, με μία σπουδαία θεατρική πρεμιέρα, με πολλή μουσική και με την παρουσίαση ενός ενδιαφέροντος ιστορικού λευκώματος.
Αναλυτικότερα οι εκδηλώσεις των επόμενων ημερών έχουν ως εξής:

  • Θεατρική παράσταση «Το Γεφύρι της Άρτας» από την Ελληνική Εταιρεία Θεάτρου – Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν με την υποστήριξη του Δήμου Αρταίων. Την Τρίτη (20/7) και Τετάρτη (21/7), στις 20:15 μ.μ. , στο Ιστορικό Γεφύρι της Άρτας. Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στον φυσικό της χώρο, στο Γεφύρι της Άρτας, στο πλαίσιο του θεσμού «Όλη η Ελλάδα, ένας πολιτισμός» του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
  • «Arta’s Street Music Festival» από Αρτινούς Καλλιτέχνες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, από τον Μ/Φ Σύλλογο Άρτας «Ο Σκουφάς» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Αρταίων και το Επιμελητήριο Άρτας. Την Τρίτη (20/7) από τις 20:00 μ.μ.
  • Συναυλία από το Μουσικό συγκρότημα «Alcatrash». Από τον Μ/Φ Σύλλογο Άρτας «Σκουφάς» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ηπείρου, το Επιμελητήριο Άρτας και υπό την αιγίδα του Δήμου Αρταίων. Tην Τέταρτη (21/7) στον αύλειο χώρο του 1ο Δημοτικού Σχολείου Άρτας στις 21:00 μ.μ.
  • Παρουσίαση ιστορικού λευκώματος «Εικοσιμία αναφορές στο Αρτινό ‘21». Από τον Μ/Φ Σύλλογο Άρτας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αρταίων. Την Πέμπτη (22/7) 21:30 μ.μ., στον αύλειο χώρο της Παρηγορήτισσας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε