Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Επίσκεψη της ΠτΔ στο Κέντρο Νεότητας «Φάρος του Κόσμου»

Τη δομή φιλοξενίας ανηλίκων Ρομά της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Ο Φάρος του Κόσμου», που βρίσκεται στη συνοικία του Αγίου Νεκταρίου (Δενδροπόταμος) της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης, επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελαροπούλου.

Το Κέντρο Νεότητας «Φάρος του Κόσμου» είναι ένας χώρος προστασίας και δημιουργικής απασχόλησης των Νέων του Αγίου Νεκταρίου (Δενδροποτάμου) που λειτουργεί με την φροντίδα και την αγάπη της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κκ Βαρνάβα. Ο «Φάρος του Κόσμου», με την λειτουργία του συνεχίζει να φωτίζει με αγάπη και να καθοδηγεί θετικά τους μικρούς Ρομά σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η υγεία και η εργασία.

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο της δομής Αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Λουκατάρη και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Λάζαρος Κυρίζογλου. Ο Δήμαρχος μετά το σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και της δώρισε την εικόνα της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας.
Σχολιάστε