Δήμος Αιγιάλειας: Άρθηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της οδού Μητροπόλεως

Με την υπ’ αριθμ. 79/2021 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας, άρθηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της οδού Μητροπόλεως, μεταξύ των οδών Μελετοπούλων και Ρωμανιώλη.

Κατόπιν τούτου και σε συνδυασμό με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, περί ακυρότητας της αρχικής απόφασης της Ε.Π.Ζ., για την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της ανωτέρω οδού, απορρίφθηκαν οι προσφυγές στο ίδιο ως άνω όργανο, δικηγόρου και συνυπογραφόντων αυτές δημοτών.

Υπενθυμίζουμε ότι, πολύ νωρίτερα από αυτή την εξέλιξη, με προηγούμενη απόφαση της Ε.Π.Ζ., είχε ήδη αρθεί μερικώς η απαγόρευση κυκλοφορίας στο τμήμα της άνω οδού, αφού είχε περιοριστεί η ισχύς της , μόνο για τις ώρες από 09.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.

Η Δημοτική Αρχή διαβεβαίωσε ότι θα εξακολουθεί να αφουγκράζεται το σύνολο των δημοτών και να λαμβάνει αποφάσεις με γνώμονα τη διευκόλυνση της καθημερινότητας όλων ανεξαιρέτως, μακριά από δημαγωγίες, τακτικισμούς και μικροπολιτικές σκοπιμότητες και η προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι συνεχής και αδιαπραγμάτευτη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ 
Σχολιάστε