Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας– Νέας Χαλκηδόνας: Σεπτέμβριος πολιτισμού, ψυχαγωγίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας

Από τις 26 Ιουνίου έως τις 16 Ιουλίου οι πολίτες του Δήμου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 10 ξεχωριστές εκδηλώσεις. Ένα πλούσιο πολιτιστικό – καλλιτεχνικό πρόγραμμα με θερινό κινηματογράφο, θέατρο, μουσικές παραστάσεις/συναυλίες, που σχεδιάστηκε με μεράκι από το τμήμα πολιτισμού του Δήμου και υλοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια στις δύσκολες περιστάσεις που όλοι μας βιώνουμε.

Εκδηλώσεις που αφενός είχαν ως στόχο να στηρίξουν τους ανθρώπους του πολιτισμού και της καλλιτεχνικής δημιουργίας και αφετέρου να προσφέρουν ποιοτικές ανάσες ψυχαγωγίας στους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις του Δήμου είχαν ως σημείο αναφοράς… το πανέμορφο υπαίθριο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ. στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και τον ξεχωριστό και αναμορφωμένο πολυχώρο της οδού Δροσίνη στη Νέα Χαλκηδόνα. 

Ο Δήμος ενημερώνει τους δημότες ότι οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με πλούσιο πρόγραμμα και για τον προσεχή Σεπτέμβριο! Με την λίμνη του άλσους  να προστίθεται στους χώρους διοργάνωσης των εκδηλώσεων.

Το πολιτιστικό καλοκαίρι 2021 στον Δήμο Νέας ΦιλαδέλφειαςΝέας Χαλκηδόνας ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο πολιτιστικός Σεπτέμβρης και οι «Μνήμες Μικράς Ασίας» 2021 έρχονται στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε