Δήμαρχος Πύργου: «Από αύριο βελτιώνεται περαιτέρω η εικόνα του Δήμου»

Με έναν ολοκαίνουργιο και σύγχρονο κλαδοτεμαχιστή που θα λύσει σημαντικά το πρόβλημα των ογκωδών απορριμμάτων που προέρχεται από το κλάδεμα των δέντρων, εκσυγχρονίζονται οι Υπηρεσίες Πρασίνου και Καθαριότητας. Το μηχάνημα που αποκτήθηκε μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» παρέλαβε την Τρίτη (13/7) ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόκτηση του νέου μηχανήματος και το αποτέλεσμα που θα φέρει στην συνολική εικόνα του Δήμου.

Στο χώρο του παλιού Νοσοκομείου βρέθηκε ο δήμαρχος Πύργου μαζί με τον αντιδήμαρχο Πρασίνου Μαρίνο Αχτύπη και τον άμισθο σύμβουλο για την σωστή λειτουργία των οχημάτων Σπύρο Βενιζέλο, όπου ενημερώθηκαν για τη χρήση του κλαδοτεμαχιστή από τους ανθρώπους της εταιρείας, ενώ παράλληλα έγινε και μια πρώτη επίδειξη του μηχανήματος στο προσωπικό.

«Πρόκειται για ένα καινούργιο, σύγχρονο μηχάνημα με ικανοποιητικές αποδόσεις σε σχέση με την επεξεργασία των κλαδεμάτων και των ογκωδών απορριμμάτων που προέρχονται από δέντρα, κι εκτιμώ ότι θα συμβάλλει καθοριστικά στην απομάκρυνση αυτών των απορριμμάτων. Από αύριο το πρωί θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η εικόνα της πόλης.

Εκτιμώ ότι δεν θα έχουμε προβλήματα στη λειτουργία του, γιατί απαιτείται και καλή χρήση των μηχανημάτων για να έχουν διάρκεια ζωής. Συνεχώς βελτιώνουμε την εικόνα της πόλης, προχωρούμε όσο γρηγορότερα τις διαδικασίες, γιατί δεν επιδέχονται πέρα από ένα σημείο επιτάχυνση, τόσο λόγω γραφειοκρατίας όσο και λόγω λαθών που πολλές φορές γίνονται σε υπηρεσιακό επίπεδο κι όχι πολιτικό» δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος. Και ακόμα ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες που έχουν συμβάλλει στην απόκτηση του μηχανήματος όπως και τους αντιδημάρχους Πρασίνου και Καθαριότητας.

Το λόγο πήρε και ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Μαρίνος Αχτύπης ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Με το καινούργιο αυτό μηχάνημα εκσυγχρονίζεται η υπηρεσία Πρασίνου, το οποίο από αύριο θα ξεκινήσει να καθαρίζει. Θα είναι ένα επιπλέον όπλο στην υπηρεσία μας για τον καθαρισμό της πόλης. Περιμένουμε δύο ακόμη μηχανήματα και είμαστε στην υπηρεσία του πολίτη ανά πάσα ώρα και στιγμή».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε