Δήμαρχος Ορεστιάδας: «Είναι λάθος να ανοίξει το τελωνείο στις Καστανιές, με τα υπάρχοντα δεδομένα»

Την αντίθεση του στο άνοιγμα του τελωνείου στις Καστανιές, που είναι μεταξύ αυτών που ανοίγουν βάσει του νέου ΦΕΚ , εξέφρασε με ανάρτηση του ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

Την παρούσα στιγμή το τελωνείο των Καστανεών παραμένει κλειστό και παρ’ όλο που όπως μέχρι τώρα είχε γίνει γνωστό θα καθυστερούσε να ανοίξει λόγω των της ιδιαίτερης κατάστασης μετά τα επεισόδια την Άνοιξη του ’20, όπως αναφέρει σε μεταμεσονύκτια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, αναμένεται να ανοίξει το Σάββατο 3/7 στις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το focustonevro.gr , αυτό γίνεται μετά από έκτακτη εντολή της Κυβέρνησης.

Θυμίζουμε ότι το τελωνείο των Καστανεών όπως και των Κήπων, είναι κλειστά για τους Τούρκους πολίτες, μετά από τα πρωτοφανή επεισόδια και την κατευθυνόμενη προσπάθεια από το τουρκικό καθεστώς, εισβολής χιλιάδων παράνομων μεταναστών στη χώρα.

Ο κ. Μαυρίδης στην ανάρτηση του, εκφράζει την πλήρη αντίθεση του στο άνοιγμα του τελωνείου την παρούσα χρονική στιγμή. Χαρακτηριστικά αναφέρει: “ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ Λ Α Θ Ο Σ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ (ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12.00).
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Α Λ Λ Α ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ «ΔΕΔΟΜΕΝΑ»!!”

Η ανάρτηση του δημάρχου Ορεστιάδας:
Σχολιάστε