Δ. Καντάνου -Σελίνου: Συνεχίζεται η καταγραφή πολιτών που επιθυμούν να εμβολιαστούν

Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ συνεχίζει την καταγραφή ατόμων που επιθυμούν να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της PFIZER, κατά της νόσου COVID-19, την Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 στον χώρο του ΚΗΦΗ στην Παλαιόχωρα και την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 στα γραφεία του Δήμου στον Καμπανό (η ακριβής ώρα δεν έχει ακόμα οριστεί).

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, όλοι μαζί, δίνουμε μια μεγάλη μάχη για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας. Η αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού, σε συνεργασία με τους υγειονομικούς φορείς, με την επιστημονική κοινότητα συνεχίζει να στηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες απέναντι στον Covid-19.

Σήμερα, αυτό που προέχει είναι να ενταθούν οι ρυθμοί του εμβολιαστικού προγράμματος. Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Η εμφάνιση και διασπορά της μετάλλαξης «Δέλτα» εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την υγεία του πληθυσμού, θα επιβαρύνει περαιτέρω το σύστημα υγείας και χωρίς αμφιβολία συνεπάγεται νέους κινδύνους για τη συνέχιση των οικονομικών και παραγωγικών δραστηριοτήτων στο νησί μας.

Τα τηλέφωνα τα οποία μπορείτε να επικοινωνείτε για ραντεβού είναι:

28233 40300, 28233 40311 & 28233 40309
Σχολιάστε