Αντιπεριφερειάρχης Σερρών: “Ο Χρήστος Μέγκλας θα είναι για πάντα μέσα στις καρδιές μας”

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του μέχρι πρότινος Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστου Μέγκλα.

Στο Επιμελητήριο Σερρών προσέφερε πολύ σημαντικές υπηρεσίες ενώ ως εμπνευστής και δημιουργός της Serexpo διέθεσε όλο του τον εαυτό στην επιτυχία του εγχειρήματος και κατόρθωσε να την καθιερώσει σαν μια γιορτή επιχειρηματικότητας.

«Η σερραϊκή κοινωνία αποχαιρετά τον πλέον επιτυχημένο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου εδώ και πολλές δεκαετίες, που συνέδεσε το όνομά του με το όραμα και τον σχεδιασμό για το μέλλον» υπογραμμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, σε δήλωσή του, για την απώλεια του Χρήστου Μέγκλα.

Αναλυτικά ολόκληρη η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών:

Η σερραϊκή επιχειρηματικότητα θρηνεί σήμερα ένα γνήσιο τέκνο της, αυτοδημιούργητο, παράδειγμα προς μίμηση ως προς την εντιμότητα, την ευθύτητα, την επιτυχία. Η σερραϊκή κοινωνία αποχαιρετά τον πλέον επιτυχημένο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου εδώ και πολλές δεκαετίες, που συνέδεσε το όνομά του με το όραμα και τον σχεδιασμό για το μέλλον.
Εγώ προσωπικά θρηνώ την απώλεια ενός αδελφικού φίλου, που πορευτήκαμε μαζί στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές, αλλά που ποτέ δεν το βάλαμε κάτω. Στην Ελίζα και τον Βασίλη έχω να πω ότι η πορεία του Χρήστου μόνο υπερηφάνεια πρέπει να τους γεμίζει.
Ο Χρήστος Μέγκλας θα είναι για πάντα μέσα στις καρδιές μας και η μνήμη του θα είναι ζωντανή, όσο θα ζει το έργο του.
Σχολιάστε