OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου με την Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Ε.Κ.Δ.Δ.Α.

Συνάντηση με την Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ)κ. Παρασκευή Δραμαλιώτη, καθώς και με τον Αντιπρόεδροκ. Βασίλειο  Έξαρχο, είχε ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και εκφράστηκε η βούληση και από τις δύο πλευρές για μια ουσιαστική συνεργασία.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, αφού συνεχάρη την Πρόεδρο για την ανάληψη των καθηκόντων της, εξήρε το ρόλο που διαδραματίζει το ΕΚΔΔΑ για τη Δημόσια Διοίκηση στη χώρα και ζήτησε να υπάρξει συνεργασία για την επιμόρφωση υπαλλήλων του Δήμου.

Τόνισε επίσης ότι οι υπηρεσίες του Δήμου είναι πάντα στη διάθεση του ΕΚΔΔΑ για την επίλυση θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Η Πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ, κ. Παρασκευή Δραμαλιώτη, καλωσόρισε τον Δήμαρχο τονίζοντας ότι επιθυμεί συστηματική συνεργασία με τον Δήμο υπογραμμίζοντας το σημαντικό έργο που προσφέρει ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου.                      

Η κα. Δραμαλιώτη ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση του Δημάρχου για προγραμματισμό υλοποίησης επιμορφωτικών δράσεων που θα απευθύνονται στους εργαζόμενους σε ειδικά θεματικά πεδία, ενώ τόνισε ότι το ΕΚΔΔΑ θα στηρίξει τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες του Δήμου, όπως, για παράδειγμα, τις δράσεις για την ανάπτυξη της οδού Πειραιώς, αξιοποιώντας την παρουσία ιδρυμάτων και επιχειρήσεων στην περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice

Ο Δήμος Κατερίνης τίμησε την παγκόσμια ημέρα Ρομά

otavoice