Συνάντηση της Παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» με τον Σύλλογο Μηχανικών ΠΕ και ΤΕ του Δήμου Χαλανδρίου

Η Δημοτική Παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση» αναγνωρίζοντας τον ρόλο που επιτελούν οι σύλλογοι εργαζομένων και οι οργανώσεις στην ανάδειξη και αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου, έχει αναλάβει την πρωτοβουλία δημιουργίας μίας αμφίδρομης επικοινωνίας σε σταθερή βάση με στόχο την αλληενημέρωση γύρω από τα ζητήματα που απασχολούν το Χαλάνδρι. 

Για το σκοπό αυτό συναντήθηκε την Τρίτη (15/6) με τον νεοσύστατο Σύλλογο Μηχανικών ΠΕ και ΤΕ του Δήμου Χαλανδρίου με σκοπό να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να ακούσουν τις δικές τους προτάσεις και απόψεις. 

Η συνάντησε έγινε σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα και από την πλευρά της η Δημοτική Παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση» δεσμεύτηκε να παρέχει ουσιαστική βοήθεια στην νέα αυτή προσπάθεια.

«Ο Σύλλογος Μηχανικών ΠΕ και ΤΕ του Δήμου Χαλανδρίου πιστεύουμε ότι θα παίξει έναν καίριο ρόλο στην προσπάθεια επίλυσης σημαντικών προβλημάτων του Δήμου μας και πιστεύουμε ότι η δημιουργία ενός δίαυλου επικοινωνίας μεταξύ μας θα συμβάλει θετικά σε αυτό. 

Ο διάλογος που εγκαινιάζουμε με τους συλλόγους και τις οργανώσεις των δημοτών πιστεύουμε ότι θα συμβάλει θετικά στην κοινή προσπάθεια να προχωρήσουν τα θέματα που απασχολούν τους δημότες μας. Για τον λόγο αυτό όλο το επόμενο διάστημα θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις ενημέρωσης και συζήτησης» αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης. 

 
Σχολιάστε