OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση Δημάρχου Θήρας με τον Βουλευτή Φίλιππο Φόρτωμα

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (31/5) στο Δήμο Θήρας μεταξύ του Δημάρχου Θήρας Αντώνη Σιγάλα και του Βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππου Φόρτωμα.

Ο Βουλευτής κ. Φόρτωμας ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Θήρας που αφορούν στην έναρξη της τουριστικής περιόδου και κυρίως στο θέμα της υγειονομικής προστασίας και ασφάλειας των κατοίκων, εργαζόμενων αλλά και των επισκεπτών για την έκβαση της περιόδου.

Ενημερώθηκε επίσης για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό του Δήμου Θήρας και τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά, με την μεγάλη επιτυχία του Δήμου, της ένταξης του έργου αποκατάστασης του ΧΑΔΑ στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με προϋπολογισμό ύψους 4.023.000,00 ευρώ.

Στη συνεχεία της συζήτησης ο Δήμαρχος ενημέρωσε για τις εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή του νέου Λιμένα Θήρας και το έργο της Μαρίνας Μονολίθου και ο βουλευτής δεσμεύθηκε να βοηθήσει στην προώθηση όλων των θεμάτων από τη θέση του.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας ευχαρίστησε τον Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππο Φόρτωμα για την εποικοδομητική συζήτηση και τη στήριξη του στο έργο της Δημοτικής Αρχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ 

Σχετικά Άρθρα

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice

Σε δημόσια διαβούλευση η κυκλοφοριακή μελέτη για την Αρχαία Κόρινθο

otavoice