OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση Δημάρχου Εορδαίας με τον Γ.Γ. Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης

Με τον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας Γιώργο Βούτσινο, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς. 

Ακολούθησε σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία και παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, με θέμα τα λειτουργικά και τα κτιριακά προβλήματα των Επαγγελματικών Λυκείων της Πτολεμαΐδας. 

Συγκεκριμένα στη γόνιμη συζήτηση που ακολούθησε, εκτός των προαναφερομένων, έλαβαν μέρος: Η αντιδήμαρχος Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού, η αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού Όλγα Πουταχίδου, ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Κυριάκος Αντωνιάδης, o διευθυντής Εκπαίδευσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Μαρδίρης, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Δέσποινα Παπαδοπούλου, ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Αχιλλέας Λαζαρίδης, ο διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Ηλίας Σβώλης, ο διευθυντής του 3ου ΕΠΑΛ Αθανάσιος Κυριακίδης, ο διευθυντής του Εργαστηριακού Κέντρου Πτολεμαΐδας Πρόδρομος Μπαλτζής και η διευθύντρια του δημόσιου Ι.Ε.Κ. Πτολεμαΐδας Σοφία Μπέση. 

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι με συνεχή συνεργασία μεταξύ Δήμου Εορδαίας και σχολικών μονάδων αντιμετωπίζονται από κοινού τα όποια προβλήματα, ενώ σημείωσε την πρόθεση της δημοτικής αρχής να συμβάλλει τα μέγιστα, με την αρωγή του υπουργείου και της Περιφέρειας, στην προσπάθεια αναβάθμισης της Τεχνικής Εκπαίδευσης μέσω της ενίσχυσης των εγκαταστάσεων και των εργαστηρίων των σχολείων.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice