Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Πύργου για τα θύματα της συντριβής αεροσκάφους στη Χαριά

Την βαθύτατη θλίψη του δήλωσε ο Δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη Χαριά Πύργου το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ιδιωτικό αεροσκάφος που είχε ξεκινήσει την πτήση του από το αεροδρόμιο Μεσολογγίου με δυο επιβαίνοντες, για άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια έπεσε σε κατοικημένη περιοχή.

Ο Δήμαρχος δήλωσε:

«Θέλω να εκφράσω την βαθύτατη θλίψη μου για τα θύματα της συντριβής του αεροσκάφους στη Χαριά, όπως και τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Είναι κάποιες στιγμές, όπως η τωρινή, που οι λέξεις είναι πολύ “φτωχές” και ανεπαρκείς για να περιγράψουν την τραγικότητα ενός γεγονότος. Ο Δημήτρης Βασιλείου από τη Χαριά και ο Κώστας Καλογερόγιαννης από το Μεσολόγγι έφυγαν με τον πιο τραγικό τρόπο από κοντά μας. Εύχομαι ο Θεός να δίνει δύναμη στους οικείους τους για να αντιμετωπίσουν την απώλεια.»

Πρόκειται για δύο άντρες, ο κυβερνήτης, ο οποίος είχε καταγωγή από τη Χαριά Πύργου, όπου και σημειώθηκε το δυστύχημα και ο συνεπιβάτης του που είχε καταγωγή από τα Ιωάννινα. Ο ιδιοκτήτης του αεροσκάφους και πιλότος ήταν ο Δημήτρης Βασιλείου, δάσκαλος στην Αμαλιάδα, παντρεμένος με δύο παιδιά.

Ο συνεπιβάτης του ήταν ο 58χρονος Κώστας Καλογερογιάννης, ήταν κάτοικος της πόλης του Μεσολογγίου και είχε μεγάλη αγάπη για τα αεροπλάνα και μάλιστα είχε σκοπό το επόμενο χρονικό διάστημα να αγοράσει δικό του. Επίσης ήταν Εθελοντής – διασώστης και μέλος της εθελοντικής ομάδας έρευνας και διάσωσης Μεσολογγίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε