Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Λέρου σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Αλίντων

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας συγχαίρει τους μαθητές της της Γ΄ τάξης του Δημοτικού σχολείου Αλίντων Λέρου οι οποίοι με την άψογη καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κας Λιάπη Χριστίνας, στο πλαίσιο υλοποίησης δραστηριοτήτων του προγράμματος της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (Helmepa Junior) διακρίθηκαν στον ετήσιο
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Ζωγραφικής του Προγράμματος με θέμα «Άνθρωποι και θαλάσσια ζωή σύμμαχοι για τον πλανήτη Γη» , αποκτώντας το 1ο βραβείο στην κατηγορία των μαθητών 8-11 ετών.

Σημειώνεται ότι το έργο των μαθητών μας γίνεται η επίσημη αφίσα της HELMEPA JUNIOR για το έτος 2021 και δημοσιοποιείται στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα του χώρου.

Η αφίσα με το έργο των μαθητών στου Δημοτικού Σχολείου Αλίντων Λέρου έχει ήδη αναρτηθεί σε στάσεις λεωφορείων, σε δύο περιοχές της Αττικής , προβάλλοντας το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα με στόχο την ευαισθητοποίηση και πληροφόρηση του κοινού στην καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης.

«Ως Δήμαρχος αλλά και ως άνθρωπος, αισθάνομαι υπερήφανος αφού το σχολείο ενός ακριτικού νησιού όπως η Λέρου και οι μαθητές του, με συμμετοχή πολλών ετών στο πρόγραμμα της Helmepa Junior και έχοντας γνωρίσει σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις, προσπαθεί για τη δημιουργία ενημερωμένων, συνειδητά υπεύθυνων περιβαλλοντικά πολιτών, της αυριανής κοινωνίας αλλά και του νησιού μας» επεσήμανε ο Μιχάλης Κόλιας.
Σχολιάστε