Προτάσεις ένταξης έργων στο «Αντώνης Τρίτσης» από τον Δήμο Φλώρινας

Η Δημοτική αρχή, ακολουθώντας την υλοποίηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων, προχωρά με θέληση και γοργούς ρυθμούς σε ενέργειες, οι οποίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Δήμου .

Έτσι, στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», υποβλήθηκαν για ένταξη εννέα (9) προτάσεις έργων, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 29 εκ. ευρώ.

Οι προτάσεις αφορούν: αγροτική οδοποιία 175 χλμ, κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης στο χώρο του Διοικητηρίου 342 θέσεων, προμήθεια ηλεκτροκίνητων οχημάτων, αντιπαγωτική προστασία πεζοδρομίων της πόλης, έργα ύδρευσης (τοποθέτηση ψηφιακών υδρομέτρων, εξωτερικό υδραγωγείο και εγκατάσταση επεξεργασίας νερού στο διυλιστήριο Σκοπού), γωνίες ανακύκλωσης (105 υπόγειους κάδους, 6 πολύκεντρα ανακύκλωσης), συντήρηση και επισκευή αύλειων χώρων σχολικών μονάδων, έξυπνα συστήματα πόλης (ενίσχυση στόλου πολιτικής προστασίας, έξυπνες εφαρμογές τηλεϊατρικής, στάθμευση και διαχείριση απορριμμάτων, έξυπνες διαβάσεις και παγκάκια, ολοκληρωμένο σύστημα αντιμετώπισης κρίσεων).

Τα έργα αυτά αναπτύσσονται στις τοπικές μας κοινότητες, αλλά και στον οικιστικό ιστό της πόλης, με στόχο να συμβάλουν στη λύση χρόνιων προβλημάτων και στη βελτίωση της καθημερινότητας μας για να γίνει η ζωή μας πιο ανθρώπινη, για να είναι η Φλώρινα τόπος να ζεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε