Πνευματικό Κέντρο και ΔΗΝΑΚ από τον Δήμο Καστοριάς στο «Αντώνης Τρίτσης»

Ο Δήμος Καστοριάς, πριν από λίγες μέρες, ανάμεσα σε άλλες σημαντικές προτάσεις, συνολικού ποσού 23.000.000€, υπέβαλε για ένταξη στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» τη “Μελέτη και την Ανέγερση Πνευματικού Κέντρου” (στην ίδια θέση με το παλαιό στην Καστοριά), προϋπολογισμού 4.427.000€, καθώς επίσης και τη “Μελέτη εκσυγχρονισμού και επέκτασης των εγκαταστάσεων του υφιστάμενου Ναυταθλητικού Κέντρου Καστοριάς”(ΔΗΝΑΚ), προϋπολογισμού 1.067.995€

Σημειώνεται, ότι στην πρόσφατη συνάντηση, που πραγματοποίησε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού Έργων, Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσίας Δόμησης, Ντίνο Τσανούσα, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, έλαβαν τη διαβεβαίωση του Υπουργού και για την ένταξη της υλοποίησης του έργου του ΔΗΝΑΚ στο Ταμείο Ανάκαμψης. Πρόκειται για ένα έργο 8.000.000€ περίπου, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει και πισίνα 800 τ.μ.  

Πρόκειται για δύο τεράστιας σημασίας έργα τα οποία, με την κατάλληλη εκμετάλλευση και αξιοποίησή τους, θα δώσουν μία δυναμική ώθηση και αναπτυξιακή τροχιά στους τομείς του πολιτισμού και αθλητισμού, αλλά και στην περιοχή γενικότερα.

 
Σχολιάστε