“Πλημμύρισε” από ποδήλατα η λίμνη της Καστοριάς

Εκδήλωση ποδηλασίας από τον Δήμο Καστοριάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

 

Την Κυριακή, (6/6) πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ποδηλασίας που διοργάνωσε ο Δήμος Καστοριάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου και την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Μικροί και μεγάλοι, έπειτα από μία απολαυστική διαδρομή 9 χιλιομέτρων δίπλα στη λίμνη, συγκεντρώθηκαν στο χώρο του Δημαρχείου της Καστοριάς, όπου κληρώθηκαν πολλά δώρα από τους χορηγούς της εκδήλωσης και απόλαυσαν γλυκά, φρούτα και χυμούς προσφορά του Συλλόγου Εστίασης Καστοριάς.

Ο Δήμος Καστοριάς ευχαριστεί θερμότατα τους χορηγούς της εκδήλωσης:
Moto Market ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ, Bicycle Shop ΡΑΠΟΣ, O ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, GERMANOS, HIP, ADMIRAL, SPORT CENTER, CYCLON BIKES, YES SPORT, NORTH ADVENTURE και τον Σύλλογο Εστίασης Καστοριάς.

Ο Δήμος  επίσης ευχαριστεί τους θεσμικούς φορείς για την παρουσία τους, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού-Αθλητισμού, την Αντιδημαρχία Τουρισμού και το υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου για την άψογη οργάνωση, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς και ειδικά το Τμήμα Τροχαίας για τη σημαντική συμβολή τους στη διασφάλιση της εκδήλωσης και της ασφαλούς ρύθμισης της κυκλοφορίας για την ασφάλεια όλων, το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες για την ανταπόκριση και την ενθουσιώδη συμμετοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

 
Σχολιάστε