Πατούλης για το χαμό υπαλλήλου της Περιφέρειας: “Χάσαμε μία υπάλληλο που διακρίθηκε για το ήθος και την επαγγελματική ευσυνειδησία”

Βαρύ το πένθος για την Περιφέρεια Αττικής από τον αδόκητο χαμό της Ευσταθίας – Γαβριέλας Καρατζαφέρη, η οποία υπηρετούσε στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής.

Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος την οικογένειά της αλλά και ολόκληρη την Περιφέρεια, με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη να την αποχαιρετά με το παρακάτω μήνυμα:

“Με οδύνη πληροφορήθηκα την πρόωρη απώλεια της υπαλλήλου της Περιφέρειας Αττικής Ευσταθίας – Γαβριέλας Καρατζαφέρη, η οποία υπηρετούσε στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής.

Η «οικογένεια» της Περιφέρειας Αττικής έχασε ένα μέλος της, μία άξια υπάλληλο πολύ νέα, που διακρίθηκε για το ήθος και την επαγγελματική της ευσυνειδησία.

Η θλίψη μας είναι πολύ μεγάλη και οι σκέψεις μας αυτή τη στιγμή είναι στην οικογένειά της στην οποία εκφράζουμε τα πιο βαθιά μας συλλυπητήρια για την οδυνηρή αυτή απώλεια”.
Σχολιάστε