Π.Ε. Καρδίτσας: Ασφαλτόστρωση και σήμανση της οδού στη θέση «Κανόνια»

Το έργο επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος

Με εργασίες ασφαλτόστρωσης και σήμανσης στη διασταύρωση της επαρχιακής οδού 6 ( προς ΤΚ Ραχούλας) με την οδό 42 ( προς ΤΚ Καστανιάς), ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τον ΙΑΝΟ στη θέση ‘’Κανόνια’’.

Το έργο επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του : ‘’ Στο συγκεκριμένο σημείο οι ζημιές ήταν τεράστιες. Κινητοποιηθήκαμε άμεσα μετά την καταστροφή και σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τη Δ/νση Τεχνικών Έργων, αποκαταστήσαμε τη βατότητα και την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων με την πρώτη εργολαβία, ύψους 300.000 ευρώ.

Και συνεχίζουμε τώρα με μια δεύτερη εργολαβία, συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ , από τις πιστώσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για την αποκατάσταση οδοστρώματος ασφαλτοστρωμένων δρόμων αρμοδιότητάς μας. Εδώ εντάσσονται και οι εργασίες κατασκευής επενδεδυμένων τάφρων, ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας, διαγράμμισης του οδοστρώματος και τοποθέτησης πινακίδων σήμανσης. Οι παρεμβάσεις μας στη θέση ‘’ Κανόνια’’ επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά την δέσμευση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού: Προσβασιμότητα και ασφάλεια σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας’’.

 

 
Σχολιάστε