OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Π.Ε. Καρδίτσας: Αποκατάσταση της βατότητας στην Επαρχιακή Οδό Καστανιά – Μούχα – Φράγμα

Μια σειρά συγκεκριμένων παρεμβάσεων περιλαμβάνει το έργο αποκατάστασης της βατότητας στην Ε.Ο 10 στο τμήμα Καστανιά – Μούχα – Φράγμα.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο, ο οποίος επισκέφτηκε το έργο, πρόκειται για ζημιές που είχαν προκληθεί από το φαινόμενο ΙΑΝΟΣ και η αποκατάστασή τους έχει στόχο κυρίως την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Σε δηλώσεις του ο  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας ανέφερε: ‘’ Σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και τους Προέδρους των ΤΚ, αποκαθιστούμε ζημιές που προκάλεσε ο ΙΑΝΟΣ, μέσα από το έργο της συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε Καρδίτσας.

Στο συγκεκριμένο τμήμα ( Καστανιά – Μούχα – Φράγμα ) εκτελούνται μια σειρά εργασιών που περιλαμβάνουν κατ αρχήν την άρση των καταπτώσεων, τον καθαρισμό πρανών ανάντη και κατάντη και τη διαμόρφωση κοίτης χειμάρρων. Επίσης γίνεται καθαρισμός σωληνωτών οχετών από φερτά υλικά, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, καθαίρεση τμήματος κατεστραμμένης τάφρου και κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου με σκυρόδεμα σε διάφορα σημεία. Θα ακολουθήσει η κατασκευή στρώσεων οδοστρωσίας με 3 Α και η τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 60.000 ευρώ. Με προγραμματισμό, συνέπεια και στοχευμένες παρεμβάσεις δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που προκάλεσε αυτό το απίστευτο καιρικό φαινόμενο, ακριβώς σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού’’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΔΩ 

Σχετικά Άρθρα

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice