OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Δήμαρχος; Πατρέων υποδέχθηκε στο Δημαρχείο την ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης υποδέχθηκε χθες (28/6) το απόγευμα στο Δημαρχείο την ομάδα μπάσκετ του ιστορικού Απόλλωνα, που θριάμβευσε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και μετά από χρόνια επανήλθε στο φυσικό της χώρο την Basket League.

Ο Δήμαρχος σε μια ζεστή ατμόσφαιρα συνομίλησε με τους παίκτες, τους προπονητές και την διοίκηση του Συλλόγου και τους συνεχάρη, τονίζοντας τη σημασία αυτής της επιτυχίας για την πόλη μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού και παλιός διεθνής παίκτης του Απόλλωνα Τάκης Πετρόπουλος, που αναφέρθηκε στη μεγάλη ιστορία του Απόλλωνα με στοιχεία.

Από την πλευρά του Απόλλωνα ο Πρόεδρος Γιώργος Αθανασίου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον προσκάλεσε να είναι δίπλα στη νέα δύσκολη προσπάθεια της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η πρώτη θέση στην εξέδρα θα είναι για τον Δήμαρχο της πόλης σε όλα τα παιγνίδια».

Στο τέλος της εκδήλωσης ανταλλάχτηκαν δώρα, ενώ ο Δήμαρχος σε δήλωσή του τόνισε:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την ομάδα του Απόλλωνα η οποία μέσα σε δύσκολες συνθήκες τα κατάφερε, βγήκε πρωταθλήτρια και ανέβηκε στην Α’ Εθνική.
Είναι μεγάλη η χαρά μας γι’ αυτή την κατάκτηση της ομάδας της πόλης μας. Αυτή η επιτυχία δεν ήρθε τυχαία. Διοίκηση, προπονητές και πρώτα και κύρια οι παίκτες δούλεψαν και απέδειξαν, μέσα στα γήπεδα, ότι είναι μια ομάδα πολύ καλή και κέρδισε αυτό που της αξίζει. Τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους.
Όλοι εμείς θα ενισχύσουμε την προσπάθεια που θα συνεχιστεί και με το νέο πρωτάθλημα, ώστε να έχουμε νικηφόρα αποτελέσματα στην πορεία, στην Α΄ Εθνική».

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice