Κόκκινος: «Κόμπλεξ, Ψέματα και… Βιντεοταινίες από την ανεπαρκή πολιτικά και επιστημονικά Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου!»

Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού» ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. Χαράλαμπος Κόκκινος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

«Οι νησιώτες μας στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες θα περίμεναν ανακουφιστικές δράσεις στα οικονομικά προβλήματα που βιώνουν λόγω του COVID – 19 !
Δυστυχώς η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου του κ. Χατζημάρκου αποδεικνύεται καθημερινά πολιτικά και επιστημονικά ανεπαρκής !
Πρωταγωνιστεί σε πολιτικά κόμπλεξ , ψέματα και…. βιντεοταινίες !
Με << όχημα >> μεταφοράς των << πολιτικών αθλιοτήτων >> της το περιβόητο και πληρωμένο από λεφτά του Ελληνικού λαού γραφείο τύπου της Π.Ν.Α δίνει καθημερινά ρεσιτάλ << πολιτικού κανιβαλισμού >> κατά των υπολοίπων παρατάξεων και στελεχών του Περιφερειακού Συμβουλίου που εκπροσωπούν το 47 % των νησιωτών μας !
Συγκεκρίμενα :

– Αφού αγνόησαν για μήνες την παρουσία και την πρωτοβουλία της ομάδας αυτοδιοικητικών γιατρών Α’ και Β’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης θυμήθηκαν φραστικά να αναγνωρίσουν τώρα τον ρόλο τους και να συρθούν πίσω από την επιτυχημένη πρακτική τους που αφορά την προώθηση των εμβολιασμών κατά του Covid – 19 με διαφημιστικό spot.

– Ο κ. Χατζημάρκος όρισε στην κρίσιμη περίοδο της πανδημίας Αντιπεριφερειάρχη Υγείας , στέλεχος του δεν έχει σχέση με την ιατρική επιστήμη . Απέκλεισαν από συσκέψεις και κοινές διεργασίες τους Ιατρικούς Συλλόγους της περιοχής μας . Φίμωσαν και τον υποχρέωσαν να αποχωρήσει στην σύσκεψη που προέδρευε ο Πρωθυπουργός της χώρας , τον Προέδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου ! Δυστυχώς τα πολιτικά << κόμπλεξ >> τους αποδείχτηκαν ανώτερα της λογικής και της πολιτικής ωριμότητας που έπρεπε να επιδείξουν !

Ψέματα και επικοινωνιακά τεχνάσματα !

– Δεν έχουν απαντήσει ακόμα πως αποφάσισαν χρηματοδότηση ανύπαρκτου περιοδικού στην Μύκονο με 3.100 ευρώ συν Φ.Π.Α .
– Το πρόγραμμα <, ΝΗΣΙδΑ >> της Π.Ν.Α απέκλεισε 6.400 περίπου επιχειρήσεις από την χρηματοδότηση δηλαδή τα 2/3 των ενδιαφερόμενων

– Συγγενικά πρόσωπα και ημέτεροι εργάζονται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τοποθετούνται διαρκώς σύμβουλοι… και δημοσιογράφοι .
– Σπάταλες που δεν έχουν τελειωμό ! Τελευταίο παράδειγμα τα 21.543 ευρώ για εγκαίνια γέφυρας που έπεσε επι ημερών τους και μπροστά στην κατακραυγή του κόσμου υποχρεωθήκαν να την κατασκευάσουν με αξιοσημείωτο κόστος και ελάχιστη έκπτωση !
– Με χρήματα του φορολογούμενου λαού διώκουν αυτούς που θεωρούν πολιτικούς αντιπάλους !
– Τέλος το πολιτικό ήθος και η πρακτική του κ. Χατζημάρκου και της παρέας του εμφανίστηκε και στα επιλεγμένα και όχι ολόκληρα βιντεάκια που έδωσαν πρόσφατα στην δημοσιότητα ! Κρύβουν την αλήθεια . Αν τα έδιναν ολόκληρα θα έβλεπε ο κόσμος την μισαλλοδοξία τους , την πολιτική τους αυταρέσκεια , την αλαζονεία και τον διχαστικό λόγο τους .

Η αντίστροφη μέτρηση για αυτούς έχει αρχίσει …. Ο λαός μας ενημερώνεται , προβληματίζεται και αφυπνίζεται. Βλέπει ποιοι έχουν πρόταση και δημιουργική διάθεση !

Θυμίζουμε ότι στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία οι << δικτατορίες των μετρίων >> έπεσαν με εκκωφαντικό θόρυβο!»
Σχολιάστε