OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση σε Μοσχάτο και Ταύρο για παιδιά Δημοτικού σχολείου

Για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου διοργανώνει ένα πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης με ψυχαγωγικό, πολιτιστικό και αθλητικό χαρακτήρα και βεβαίως με την υποστήριξη έμπειρων εκπαιδευτικών.

Οι δημιουργικές δραστηριότητες αφορούν πολλά και διαφορετικά θέματα όπως είναι «Διατροφή και υγεία», «Φύση και περιβάλλον», «Νερό: η σημασία του στην ζωή του πλανήτη», «παράδοση και Παιχνίδια» κλπ

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά Δημοτικού σχολείου 5-12 ετών, διεξάγεται σε δύο περιόδους 5/7 – 16/7 και 19/7 – 30/7 στο Μοσχάτο και στον Ταύρο. Πιο συγκεκριμένα τα προγάμματα στο Μοσχάτο θα διεξαχθούν στο Γυμναστήριο της παραλίας και σε χώρους του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου ενώ στον Ταύρο σε χώρους του  1ου Γυμνασίου και 2ου Γυμνασίου Ταύρου.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε ασφαλές περιβάλλον και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ θα υπάρχει στο χώρο γιατρός για παροχή ιατρικών υπηρεσιών, εάν απαιτηθεί.

Οι εγγραφές θα γίνονται από 23/6 – 2/7 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου 9.00-14.00 &17.00-20.00 και στο π. Δημαρχείο Ταύρου 10.00-12.00 & 16.30-19.30.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε:

«Νοιώθω ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που διοργανώνουμε και πάλι, μετά την περσινή διακοπή λόγω πανδημίας,  τις «Αθλοδιακοπές» ένα σημαντικό θεσμό που έχουν αγκαλιάσει οι γονείς και έχουν αγαπήσει τα παιδιά.

Για την αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη διοργάνωση των Αθλοδιακοπών το φετινό πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε ανοικτούς και κλειστούς χώρους των σχολείων μας ώστε τα παιδιά να χαρούν ακόμη περισσότερο το παιχνίδι και να διευρύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους .

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Διευθύνσεις των σχολείων που θα αξιοποιηθούν οι χώροι τους, την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και την Επιτροπή Παιδείας, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού  και την Αντιδήμαρχο Παιδείας,  όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους συνεργάτες υποστηρικτές που συνεισφέρουν σε αυτή την σημαντική προσπάθεια. 

Θα τηρηθούν όλες οι υγειονομικές προϋποθέσεις ώστε οι φετινές Αθλοδιακοπές να αποτελέσουν σταθμό ώστε ο θεσμός να ενδυναμώσει και να εμπλουτισθεί με καινούργια δημιουργικά στοιχεία. 

Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους τους συμπολίτες».

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice