Η Περιφερειακή ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τις Πανελλαδικές: «Μοιραζόμαστε μαζί σας το όνειρο, συμμεριζόμαστε την αγωνία σας»

Αυτές οι μέρες της μεγάλης προσπάθειας που θα καταβάλουν τα παιδιά που συμμετέχουν στην διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, δεν είναι τίποτα άλλο από το τέρμα μιας μακράς διαδρομής που τη διένυσαν  εν μέσω πανδημικής κρίσης, με κόπους, καρδιοχτύπια και με  προσωπικές θυσίες κυνηγώντας το όνειρό τους .

Έφτασαν  μέχρι εδώ διότι είχαν τη θέληση να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, μένοντας προσηλωμένα στο στόχο τους. Και μόνο γι’ αυτό είναι  όλες και όλοι τους, άξιοι επαίνου.

Αυτός ο στόχος είναι ένας από τους πολλούς που θα έχουν ως αυριανοί ενεργοί πολίτες και αυτή η διαδρομή, είναι μία μόνο από τις πολλές που θα κληθούν  να διανύσουν στην ζωή τους.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μία μόνο από τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν για να απαντήσουν  στις προκλήσεις που τους επιφυλάσσει το μέλλον που έχουν μπροστά τους.

Όμως, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εξετάσεων αυτών, δεν ορίζει και δεν προδιαγράφει την υπόλοιπη ζωή τους. Στην πορεία που ξεκινάει από εδώ και πέρα, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές

Το μέλλον τους το καθορίζουν τα παιδιά μόνα τους, με την πίστη στα όνειρά τους, την επιμονή στους στόχους τους, με το θάρρος τους, την κριτική σκέψη και την εργατικότητά τους.

Χρέος μας ως γονείς, είναι να συμβάλουμε για την διαμόρφωση όλων των προϋποθέσεων που απαιτούνται, ώστε να διασφαλισθούν οι πιο ομαλές συνθήκες την περίοδο των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Μοιραζόμαστε μαζί σας το όνειρο, ταυτιζόμαστε με τους γονείς, που στάθηκαν και στέκονται στο πλευρό των παιδιών.

Δεχθείτε τις ευχές μας για υγεία, δύναμη και δικαίωση της προσπάθειά σας.

Καλή επιτυχία στα παιδιά, καλή δύναμη στους γονείς-συναδέλφους μας!

Για την Περιφερειακή ΣΥΜΜΑΧΙΑ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΣΥΑΠΕ 

Δημήτριος Βαζούρας
Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΟΣΥΑΠΕ 

Χαράλαμπος Ευστρατίου
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Δ.Σ. ΟΣΥΑΠΕ 

Μιχαήλ Λυριστής
Μέλος Δ.Σ. ΟΣΥΑΠΕ
Σχολιάστε