OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Επιστολή Δημάρχου Ωραιοκάστρου στον Μ. Χρυσοχοΐδη για να ενισχυθεί άμεσα το ΑΤ της πόλης

Σήμα κινδύνου για την έλλειψη αστυνόμευσης στο Δήμο Ωραιοκάστρου εκπέμπει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, μετά την καταγραφή νέων κρουσμάτων εγκληματικότητας στην περιοχή. Απέστειλε επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και ζητά εκ νέου να ενισχυθεί και να επανδρωθεί με το απαραίτητο προσωπικό το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου, καθώς οξύνεται ολοένα και περισσότερο το πρόβλημα της εγκληματικότητας.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής άγνωστοι δράστες έθεσαν σε αχρηστία την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του ανοικτού θεάτρου στην περιοχή Τσούκες στο Δρυμό, καθώς έκλεψαν όλο το δίκτυο καλωδίωσης του θεάτρου! 

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο χώρο του νεοαναγειρόμενου 4ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου στην περιοχή της Γαλήνης και προκάλεσαν καταστροφές στις εγκαταστάσεις. Πρόκειται για ένα καινούριο σχολικό κτίριο που πριν ακόμη παραδοθεί σε χρήση βρέθηκε στο στόχαστρο βανδάλων.

«Η ζημία που προκλήθηκε στο θέατρο και στο νεοαναγειρόμενο σχολείο είναι μεγάλη. Είναι αδιανόητο και απαράδεκτο επιτήδειοι να μπορούν να δρουν ανενόχλητοι και να κλέβουν την καλωδίωση ενός ολόκληρου θεάτρου και να προκαλούν καταστροφές σε ένα νέο σχολείο. Έχουμε ζητήσει επανειλημμένα με αιτήματά μας να ενισχυθεί το ΑΤ Ωραιοκάστρου και να αυξηθούν οι περιπολίες των αστυνομικών. Για το θέμα έστειλα και επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρυσοχοΐδη. Καλούμε τους αρμόδιους να δώσουν λύση στο πρόβλημα της εγκληματικότητας, οι πολίτες νιώθουν ανασφαλείς, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice