Επικοινωνία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλο

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος βρέθηκε χθες (11/6) στην Καλαμάτα προκειμένου να εγκαινιάσει, στον χώρο της 120 ΠΕΑ στην Διασπορά, μία πρότυπη παραθεριστική δομή στο πλαίσιο της ανάπτυξης του προγράμματος Hellenic Wings Inns.

Στην επικοινωνία μεταξύ του περιφερειάρχη και του υπουργού εθίγησαν διάφορα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο του νέου προγράμματος παροχής φιλοξενίας της Πολεμικής Αεροπορίας “Hellenic Wings Inns” -το οποίο θα επεκταθεί και σε άλλες μονάδες της Π.Α. που έχουν τις δυνατότητες- διατίθενται στην 120ΠΕΑ προς χρήση δεκαπέντε δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα, με δυνατότητα φιλοξενίας τεσσάρων ατόμων (έγγαμο ζευγάρι και δύο παιδιά) για μέχρι επτά διανυκτερεύσεις, ενώ υφίσταται δυνατότητα παράτασης, εφ’ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Γιώργος Μπλιούμης, οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος, Περικλής Μαντάς και Μίλτος Χρυσομάλλης, οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος.
Σχολιάστε