OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Θηβαίων: Δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, συνδράμοντας στις προσπάθειες στήριξης των γυναικών κρατουμένων ώστε να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία επανένταξής τους στην κοινωνία, προέβη σε δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος δώρισε δύο πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών(κεντρική μονάδα, πληκτρολόγιο, οθόνη, ακουστικά και ποντίκι). Το ένα σύστημα Η/Υ προορίζεται για τις ανάγκες του 2ου Δημοτικού Σχολείων ενηλίκων Ελεώνα, που στεγάζεται εντός των φυλακών. Τον δεύτερο υπολογιστή παρέλαβε εκπρόσωπος του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Φυλακών Ελεώνα.

Παράλληλα, με πρωτοβουλία του Δημάρχου και του αντιδημάρχου, Ανδρέα Χατζησταμάτη, ο Δήμος Θηβαίων τοποθέτησε δύο παγκάκια εξωτερικού χώρου, προς διευκόλυνση των συγγενών κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου, εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία.

Με αφορμή τις παραπάνω πρωτοβουλίες, ο Δήμαρχος Θηβαίων προέβη στην εξής δήλωση: «Αυτό που μας έχει διδάξει η υγειονομική κρίση είναι πως οι μικρές πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας κάνουν τη διαφορά. Ο Δήμος Θηβαίων αναγνωρίζει το δύσκολο έργο των εργαζομένων στις φυλακές, αλλά και τις δυσκολίες στη διαδικασία επανένταξης των κρατουμένων. Ο Δήμος Θηβαίων στέκεται αρωγός στις προσπάθειές τους».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice

Παρέμβαση υπουργών για το έργο της γέφυρας “Μπελεγρίνο” ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου

otavoice

Δ.Νέας Ιωνίας: Συνεργασία Μανούρη-Ασκητή για ενίσχυση κοινωνικών δομών και υγείας

otavoice

Συνεργασία Δ.Κουρέτα και Ν. Σακκά για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

otavoice

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice