OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Πύργου: Μήνυμα Γ. Παπαδημητρίου ενόψει της έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων

Στην δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Γιάννης Παπαδημητρίου ευχήθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες της τρίτης λυκείου καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι μέσα από αυτές τις δύσκολες συνθήκες τις πανδημίας οι μαθητές θα πρέπει να δώσουν μια σημαντική μάχη ώστε να πέτυχουν τους στόχους τους.

Η δήλωση του Αντιδημάρχου:

«Η φετινή σχολική χρονιά που φτάνει στο τέλος της είχε πολλές ιδιαιτερότητες και μεγάλες δυσκολίες εξαιτίας της πανδημίας και του παρατεταμένου lockdown.

Τα σχολεία για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν κλειστά και τα μαθήματα διεξάγονταν με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

Οι δυσκολίες όμως αυτές, όπως και γενικά όλες οι δύσκολες στιγμές της ζωής κάθε ανθρώπου, είναι εκείνες που δυναμώνουν τον άνθρωπο και τον πεισμώνουν να πετύχει με μεγαλύτερο σθένος τους στόχους του.

Όλα τα εξεταστικά κέντρα του Δήμου Πύργου είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους συμμετέχοντες στις φετινές εξετάσεις και ο Δήμος σε συνεργασία με την Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης έχει μεριμνήσει να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφαλή διεξαγωγή των εξετάσεων με την χορήγηση των απαραίτητων αντισηπτικών.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές του Δήμου που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2021 και διεκδικούν μια θέση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα καλή επιτυχία και να γίνουν πράξη όλα τα όνειρά τους.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice