OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Γόρτυνας: Ολοκληρώθηκε ο Βιολογικός της Αγίας Βαρβάρας

Υποχρεωτική η σύνδεση νοικοκυριών και επιχειρήσεων

Μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας των κατοίκων της Αγίας Βαρβάρας και συστηματικής επιβάρυνσης του περιβάλλοντος, χάρη στην μεθοδική δουλειά της δημοτικής αρχής και την άψογη συνεργασία της με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ Α.Ε.), ολοκληρώθηκε ακόμα ένα έργο ζωτικής σημασίας, που θα διασφαλίσει την προστασία της δημόσιας υγείας στην περιοχή.

Ο Βιολογικός της Αγίας Βαρβάρας είναι έτοιμος προς χρήση, καθώς έγιναν όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις και δοκιμές για την ομαλή λειτουργία της εγκατάστασης και, τις επόμενες ημέρες, θα σταλούν ατομικές ειδοποιήσεις στους κατοίκους και επιχειρηματίες της Αγίας Βαρβάρας, ώστε να ολοκληρωθεί η σύνδεση των νοικοκυριών και επιχειρήσεών τους στο δίκτυο του Βιολογικού.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Δικτύου Αποχέτευσης του Δήμου, είναι υποχρεωτική η σύνδεση όλων των ακινήτων στο δίκτυο του Βιολογικού. Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων να μεριμνήσουν για την σύνδεσή τους στο δίκτυο εντός της σχετικής προθεσμίας, που ξεκινάει από σήμερα ως και τις 31/08/2021. Σημειώνεται ότι η σχετική δαπάνη σύνδεσης βαραίνει τον ιδιοκτήτη.

Σε περίπτωση μη σύνδεσης ή παράνομης σύνδεσης στο δίκτυο του Βιολογικού, ο κανονισμός προβλέπει κυρώσεις, που ξεκινούν από την επιβολή διοικητικού προστίμου και φθάνουν ως την διακοπή της υδροδότησης του ακινήτου.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice