Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης: «Δώσε αίμα, κράτα τον κόσμο ζωντανό»

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας εθελοντή αιμοδότη.

Οι δράσεις περιελάμβαναν οργάνωση δύο εθελοντικών αιμοδοσιών στις 13-06-21 και στις 27-06-21 για τις δύο τράπεζες του δήμου όπως επίσης και τη φωταγώγηση του κτιρίου του Δημαρχείου κατά τις βραδυνές ώρες την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Κωνσταντάτος ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες που αιμοδότησαν και έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο, ενώ τόνισε πως η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής, δεν σταματά ποτέ, ούτε βέβαια η ανάγκη να στηρίξουμε τον άνθρωπο, τον διπλανό μας.

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Μηνόπουλος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το γεγονός της μεγάλης συμμετοχής πολλών νέων στις αιμοδοσίες του δήμου, που κρίνεται σημαντικό για τη συνέχιση του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας, που στις μέρες μας έχει μεγαλύτερη ακόμη αξία λόγω της πανδημίας που μαστίζει τη χώρα μας.

Με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας εθελοντή αιμοδότη 2021, σε συνεργασία με την ανανεωμένη Δημοτική Βιβλιοθήκη, ο δήμος προσφέρει από ένα βιβλίο και μια ισοθερμική θήκη καθώς και μία κάρτα ευχαριστήρια που επιμελήθηκαν οι παιδαγωγοί του Τμήματος Προσχολικής Ηλικίας, θέλοντας έτσι να εκφράσει και την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους αιμοδότες του, που στηρίζουν τις τράπεζες αίματος του δήμου εδώ και πολλά χρόνια.
Σχολιάστε