OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Δέλτα: Δενδροφύτευση και ποδηλατοδρομία διοργανώνει ο ΚΠΟΔΔ

Με το σύνθημα «Δενδρο… πεταλιές», ο Κοινωνικός Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δέλτα διοργανώνει το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 “Ποδηλατοδρομία και Δενδροφύτευση”, με αφορμή τις Παγκόσμιες Ημέρες Ποδηλάτου και Περιβάλλοντος, που τιμώνται στις 3 και 5 Ιουνίου 2021, αντίστοιχα.

Το ραντεβού δίνεται στις 10:30 το πρωί, στην κεντρική πλατεία του Ανατολικού που θα είναι η αφετηρία της ποδηλατοδρομίας με σημείο τερματισμού το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Ανατολικό. Μικροί και μεγάλοι παίρνουν το ποδήλατό τους και κάνουν… ορθοπεταλιές στέλνοντας το «πράσινο», μήνυμά τους για ένα καθαρό περιβάλλον.

Η συνολική απόσταση που θα διανύσουν είναι περίπου 5 χιλιόμετρα. Στο σημείο τερματισμού θα ακολουθήσει δράση δενδροφύτευσης. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν αναμνηστικά δώρα.

Τη δράση στηρίζουν ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης, η διοίκηση του δήμου Δέλτα, ο προεδρος του ΚΠΟΔΔ Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος , η διοίκηση , οι εργαζόμενοι και συνεργάτες του οργανισμού,καθώς και εθελοντές που θα βρίσκονται σε όλο το μήκος της διαδρομής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ 

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice

Ο Δήμος Κατερίνης τίμησε την παγκόσμια ημέρα Ρομά

otavoice