OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Άργους-Μυκηνών: Παράτασης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων εγγραφής/επανεγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς

Έως και την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εγγραφής στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Άργους-Μυκηνών,με στόχο τη διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων γονέων, λόγω των ειδικών συνθηκών την συγκεκριμένη περίοδο. 

Υπενθυμίζουμε ότι οι γονείς συμπληρώνουν ηλεκτρονικά αίτηση εγγραφής μέσω ψηφιακής πλατφόρμας στον παρακάτω σύνδεσμο  http://daynursery.newargos.gr/index.php/eggrafi , στην οποία και υπάρχουν ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΈΛΑ « ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ» όλες τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν:- ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ,  ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ (ΤΡΟΦΕΙΑ) 2021-2022-Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  καθώς και τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΝΤΥΠΑ Ήτοι : Βεβαίωση υγείας του παιδιού που θα συμπληρώσει και υπογράψει ο παιδίατρος & 2 Υπεύθυνες δηλώσεις ( δήλωση  συναίνεσης και δήλωση παραλαβής του παιδιού) που συμπληρώνει και υπογράφει ο γονέας  που υποβάλλει την αίτηση εγγραφής ή επανεγγραφής του παιδιού. 

Στη  συνέχεια ενημερώνονται για τον αριθ. πρωτ. της αίτησής τους με ηλεκτρονικό μήνυμα στο προσωπικό τους e-mail. 

Η κατάθεση ή αποστολή των δικαιολογητικών που συνοδεύουν την αίτηση είναι υποχρεωτική και δύνανται να γίνουν με τους εξής τρόπους : 

1.Αποστέλλονται ηλεκτρονικά σκαναρισμένα κι ευκρινή στο e-mail της Δ/νσης Παιδικών [email protected] ή

  1. Σε περίπτωση αδυναμίας θα κατατίθενται, στο γραφείο της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών, στη διεύθυνση: Τσώκρη 63, , και με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και ασφάλειας, μέσα σε φάκελοστον οποίο θα αναγράφεται εξωτερικά  ο αριθμός της ηλεκτρονικής αίτησης .

Η υποβολή αιτήσεων αφορά παιδιά ηλικίας από 18 μηνών έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση 

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΔΥΝΗΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» ΕΣΠΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΤΑΑ στην ιστοσελίδα  https://www.eetaa.gr

Συνιστάται σε όλους τους ωφελούμενους και ιδιαίτερα σε εκείνους με χαμηλότερα εισοδήματα να υποβάλλουν αίτηση στο ΕΣΠΑ (ΕΕΤΑΑ) ώστε να απαλλαγούν αυτοδίκαια από την καταβολή τροφείων.

Για περισσότερες πληροφορίες   οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να απευθύνονται στο   τηλ. 2751068574 Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00-14:00.

  

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice