Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης: “Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος…”

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, κ. Λέντζας Ιωάννης, εξέδωσε ανακοίνωση για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων ευχόμενος καλή επιτυχία στους υποψήφιους μαθητές αλλά και στους γονείς τους. Στις δηώσεις του ο Δήμαρχος επισήμανε την αισιοδοξία του για την έκβαση των αποτελεσμάτων παρά την δύσκολη υγειονομική συγκυρία.

Οι δηλώσεις του Δήμαρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, κ. Λέντζα Ιωάννη:

“Η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελεί για κάθε μαθήτρια και μαθητή προϋπόθεση για την επαγγελματική της/του επιτυχία.

Με ψυχραιμία και σύνεση δίνουν αυτή την “μάχη» που όμως δεν θα είναι η μοναδική στη ζωή τους. Δεν είναι το τέλος. Στη διάρκεια της ζωής κάθε ανθρώπου βρισκόμαστε αντιμέτωποι με δυσκολίες αλλά και με πολλές ευκαιρίες για να κάνουμε τις επιλογές μας.

Σε αυτό τον αγώνα που ξεκινά αύριο τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία όσο και στους γονείς τους που μέσα σε μία δύσκολη οικονομική, και υγειονομική συγκυρία, στηρίζουν τις προσπάθειές των παιδιών τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί και καθοδηγητές τους σε κάθε βήμα.

Η σκέψη κι οι ευχές όλων μας είναι κοντά σας.”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε