OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δ. Ασπροπύργου: Διαδημοτική Συνεργασία Μελετίου-Στάθη για την παροχή τεχνικής υποστήριξης στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας

Τη συνεργασία της αυτοδιοίκησης στην πράξη έκαναν ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Δήμαρχος Μάνδρας -Ειδυλλίας, κ. Χρήστος Στάθης με τη διαδημοτική συνεργασία στην οποία συνέπραξαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες των δύο Δήμων.  

Η συνεργασία αυτή μεταξύ των δύο Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας της Δυτικής Αττικής αναβαθμίζει τις δυνατότητες των τεχνικών υπηρεσιών στην εκπόνηση μελετών και έργων και αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες που δίνει η νομοθεσία για την ανάπτυξη ανάλογων ενεργειών. 

Η εμπειρία και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Ασπροπύργου θα υποστηρίζουν τη σύνταξη μελετών, τοπογραφικών, μηχανολογικών σχεδίων και θα αποτελούν από κοινού μέλη των αρμόδιων επιτροπών. Η σύμβαση θα παρακολουθείται και θα αξιολογείται από κοινή επιτροπή αποτελούμενη από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους των δύο Δήμων.

Τόσο ο Δήμαρχος Ασπροπύργου όσο και ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους προς τα υπηρεσιακά στελέχη για το περιεχόμενο της σύμβασης και δεσμεύτηκαν να υποστηρίξουν  το αντικείμενό της, επ’ ωφελεία των κατοίκων και δημοτών τους. 

Παρών στην υπογραφή της σύμβασης ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Θεμιστοκλής Τσόκας. 

Σχετικά Άρθρα

Δ.Κατερίνης: Συνάντηση με τους προέδρους κοινοτήτων για την παγία προκαταβολή

otavoice

Π.Ν.Α: “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης

otavoice

Δ.Κιλκίς: Σύμβαση για σύνταξη-επικαιροποίηση κυκλοφοριακών μελετών

otavoice

Δ. Εορδαίας: Τεχνική βοήθεια για την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας

otavoice

Δήμος Παιανίας: Επιβάλλονται πρόστιμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα

otavoice

Δ.Τρίπολης: 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού – Εφηβικού Μιούζικαλ

otavoice