OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Άλλη μια πρωτιά για τον Ασπρόπυργο – Θερμά συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Γκορυτσάς στον Ασπρόπυργο φιλοξενήθηκε το  Διαδικτυακό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών – World Masters Weightlifting Online Real Time Championship 2021.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε σε πραγματικό χρόνο και από την πόλη μας έλαβε μέρος η 39χρονη αθλήτρια Ελίνα Γιανζίνα ( – 55 κιλά ), του Αθλητικού Συλλόγου «ΒΥΒΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ». Έπειτα, από τις επιτυχημένες της προσπάθειες κατάφερε να βρεθεί στην  1η Θέση του βάθρου των νικητών στην Ευρώπη ενώ κατέκτησε την  3η Θέση στο Γενικό Παγκόσμιο.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην αθλήτρια  Ελίνα Γιανζίνα για τους σπουδαίους τίτλους που κατέκτησε  αλλά και στον προπονητή της κ. Παντελή Φιλικίδη, ο οποίος μαζί με τους αθλητές του Συλλόγου «ΒΥΒΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ» χάρισαν ακόμα μια πρωτιά στον Ασπρόπυργο. 

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Για άλλη μια φορά τα γαλανόλευκα χρώματα της σημαίας μας έλαμψαν ανά την υφήλιο. Με τέτοιους αθλητές και τέτοιους προπονητές, δεν είναι τυχαίο που ο Ασπρόπυργος αποτελεί πανελλήνιο λίκνο των βαρέων αθλημάτων, με μακρά ιστορία. Η Δημοτική Αρχή Ασπροπύργου  και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε  να βρισκόμαστε στο πλευρό των αθλητών παρέχοντάς τους την όποια βοήθεια και στήριξη, διευκολύνοντας έτσι τον αγώνα που καταβάλουν σε καθημερινή βάση. Ευχαριστούμε που κάνατε ξανά, την Ελλάδα, την πόλη μας και όλους εμάς υπερήφανους. Πάντα επιτυχίες.»    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice