Δήμος Κηφισιάς: Καλοκαιρινός παιδότοπος για παιδιά απο 4 εως και 12 ετών

Ο Δήμος Κηφισιάς, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, συνεχίζει τη λειτουργία των Καλοκαιρινών Παιδότοπων, σε πέντε (5) Δημοτικά Σχολεία του Δήμου σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους γονείς που εργάζονται αλλά και να προσφέρει δημιουργική απασχόληση σε παιδιά ηλικίας από 4 έως και 12 ετών. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 05/07 έως και 30/07 καθημερινά Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:00 π.μ. – 15:30μ.μ.

Τη φετινή χρονιά, υλοποιώντας την υπόσχεση προς τους γονείς των παιδιών που φέτος πήγαν ως προνήπια στα νηπιαγωγεία κι όχι στους παιδικούς σταθμούς, για πρώτη φορά θα λειτουργήσει Καλοκαιρινούς Παιδότοπους και σε τέσσερα (4) Νηπιαγωγεία του Δήμου , ώστε να μπορούν να τους παρακολουθήσουν τα νήπια και τα προνήπια με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το πρόγραμμα οργανώνεται και υλοποιείται από το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» με Πρόεδρο του κα Κατερίνα Καραλή. Λόγω της πανδημίας του Covid -19, θα τηρηθούν στο πρόγραμμα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ που ίσχυσαν και για τις εκπαιδευτικές μονάδες.

Το πρόγραμμα φέτος εκτός από τους Δασκάλους και Νηπιαγωγούς, θα το πλαισιώσουν Γυμναστές, Δάσκαλοι Χορού, Καράτε, Εικαστικοί, Θεατρολόγοι και Μουσικοί. Επίσης θα υπάρχει νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.
Παραλαβή αιτήσεων από Τρίτη 22 Ιουνίου έως και Τετάρτη 30 Ιουνίου στα γραφεία της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου 73 και Γορτυνίας), και ώρες 9.00 π.μ.- 13.00 μ.μ.

Στο site του Δήμου Κηφισιάς θα βρείτε την αίτηση συμμετοχής, καθώς και την ενημέρωση της Προέδρου του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» Κατερίνας Καραλή, για τα σχολεία υλοποίησης του προγράμματος, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα μέτρα ασφαλείας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε