Συνάντηση Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης με τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου

Τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστο Ροϊλό υποδέχθηκε σήμερα (27/5) στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νικόλαος Λειβαδάρας, παρουσία του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου κ. Μιχαήλ Ζουλουφού και του Διοικητικού Διευθυντή κ. Νικόλαου Τρίτζαλη.

Ο κ. Ροϊλός επισκέφθηκε το νησί με αφορμή την ημερίδα που διοργανώνει η 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου με θέμα «Ένα ψηφιακό νοσοκομείο στην καρδιά του Αιγαίου», η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 28 Μαΐου 2021, με τη συμμετοχή του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε εκτενώς το θέμα των εμβολιασμών στη Σύρο, αναφέροντας ότι ο ρυθμός έχει επιταχυνθεί εντυπωσιακά το τελευταίο διάστημα και, αν συνεχιστεί έτσι, ο πληθυσμός του νησιού θα έχει καλυφθεί εμβολιαστικά έως τα τέλη του Ιουνίου. Τονίστηκε δε, ότι η Σύρος είναι ένα από τα πλέον ασφαλή νησιά των Κυκλάδων, καθώς διαθέτει ένα οργανωμένο και στελεχωμένο Νοσοκομείο, ικανό να διαχειριστεί εξειδικευμένα περιστατικά, καθώς και περιπτώσεις Covid.  

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας, με τους συνομιλητές να εκφράζουν την πεποίθηση ότι η υγειονομική κατάσταση θα βελτιώνεται από εδώ και στο εξής, αρκεί φυσικά να συνεχίσουν οι πολίτες να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και να επιδεικνύουν τη δέουσα ατομική ευθύνη.  
Σχολιάστε