OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

ΣΠΑΥ: Πρωτοβουλία Τ. Θεοδωρικάκου για τον Υμηττό

Σε ανάρτηση του ο π. ΥΠΕΣ και Βουλευτής Επικρατείας Τ. Θεοδωρικάκος ανέφερε για τον ΣΠΑΥ:

“Ένα σπουδαίο έργο πνοής -η αναβάθμιση και αξιοποίηση του Υμηττού -έχει δρομολογηθεί για να γίνει πραγματικότητα. Επί πολλούς μήνες είχα και συνεχίζω να έχω στενή και δημιουργική συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), με όλους τους δημάρχους της περιοχής και με όλους τους εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων.

Όπως είχα δεσμευθεί και αυτή τη δέσμευση τηρεί πλήρως ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, το έργο αυτό, εντάσσεται στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Έχω προτείνει να χαρακτηριστεί ως εμβληματικό, ώστε οι δήμοι της περιοχής να έχουν πρόσθετες δυνατότητες για ακόμη περισσότερα έργα και παρεμβάσεις μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης.

Προχωράμε μπροστά. Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πραγματικότητα. Οι πολίτες αποκτούν δυνατότητα για καλύτερες συνθήκες στη ζωή τους, με περισσότερο πράσινο και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Οι πολίτες των δήμων Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Ελληνικού- Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Καισαριανής, Βύρωνα, Παιανίας, Κορωπίου, Αγίας Παρασκευής, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Παπάγου-Χολαργού, αλλά και όλοι οι πολίτες του λεκανοπεδίου της Αττικής, θα απολαμβάνουν τις ομορφιές του Υμηττού με μεγαλύτερη ασφάλεια, άνεση και ελευθερία.

Με την ευκαιρία, θέλω να συγχαρώ, τις εθελοντικές οργανώσεις πυροπροστασίας του Υμηττού αλλά και την πυροσβεστική υπηρεσία, οι οποίοι πριν από λίγες ημέρες, έσωσαν για άλλη μια φορά το δάσος, από την φωτιά”.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice