OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Σοκ στο Δήμο Αθηναίων- Πέθανε ο Θάνος Τάτσης, Δ/ντής της Δημοτικής Αστυνομίας

Σοκ στο Δήμο Αθηναίων έχει προκαλέσει η είδηση του αιφνίδιου θανάτου, του Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας Θάνου Τάτση.

Ο 47 χρονος σύμφωνα με πληροφορίες πηγαίνοντας στην εργασία του, ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία αλλά δεν πρόλαβε η καρδιά του τον “πρόδωσε” και το μοιραίο επήλθε. Η είδηση του θανάτου του Θάνου Τάτση, ενός ικανού στελέχους του Δήμου, που είχε ταυτιστεί επί σειρά ετών με την Δημοτική Αστυνομία έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί τον δραστήριο και νεότατο διευθυντή. Ο άτυχος διευθυντής επρόκειτο να γίνει μπαμπάς σε λίγους μήνες.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό Παράδεισο.

 

“Ως όναρ παρέρχεται….» Είναι οι πιο δύσκολες στιγμές αυτές που αποχαιρετάς στενούς συνεργάτες και καλούς φίλους. Ένας νέος άνθρωπος, ο Θάνος Τάτσης, Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας, έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά, προδομένος από την καρδιά του. Ακούραστος, αφοσιωμένος στη δουλειά του και, πάνω απ´όλα, πάντα χαμογελαστός. Η οικογένεια του δήμου Αθηναίων πενθεί. Να είναι δυνατοί οι άνθρωποί σου για να αντέξουν τον πόνο της απώλειάς σου. Αντίο Αρχηγέ…” έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Σχετικά Άρθρα

Κοζάνη: Κλειστή η γέφυρα Σερβίων την Κυριακή για δοκιμές φόρτισης

otavoice

O Δημήτρης Δεληγιάννης επικεφαλής της Συμπαράταξης Λαρισαίων

otavoice

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice