ΠΒΑ: Επίσκεψη Κ. Μουτζούρη σε Πέτρα- Άναξο

Στην Πέτρα και στην Άναξο, τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από την πρόσφατη κακοκαιρία, περιόδευσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Απόστολο Αλατζά και τον Αντιπεριφερειάρχη Λέσβου Πανάγο Κουφέλο, παρουσία του Αντιδημάρχου Πέτρας Κωνσταντίνου Πάππου.

Ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά τις ζημιές που υπέστησαν οι επιχειρήσεις να συνομιλήσει με τους ιδιοκτήτες και να ενημερωθεί για την κατάσταση στην περιοχή.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά την Σκάλα Πολιχνίτου επισκεφτήκαμε σήμερα με τους συνεργάτες μου την Πέτρα και την Άναξο, περιοχές που όπως διαπιστώσαμε επλήγησαν περισσότερο από την κακοκαιρία. Διαπιστώσαμε μεγάλες ζημιές και κατανοούμε πλήρως την αγωνία των επιχειρηματιών που περίμεναν πως και πώς να δουλέψουν στο ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου. Ξεκινάμε ως Περιφέρεια την καταγραφή των ζημιών, καλούμε όλες τις επιχειρήσεις που επλήγησαν να καταθέσουν αιτήσεις για αποζημίωση και αναζητούμε ήδη τρόπους να μπορέσουμε αυτό να γίνει και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις των επιχειρηματιών θα κατατίθενται στο γραφείο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας, Βουρνάζων 2, Μυτιλήνη στον 1ο όροφο και οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2251200300, 2251354810 και 2251354809
Σχολιάστε